Vergaderen in een inspirerende, rustige omgeving te midden van de natuur

Algemene informatie

ZAKELIJK GEBRUIK 

De Zoete Geest is een inspirerende landelijke locatie in het buitengebied van Linden en is daardoor ideaal voor een exclusieve zakelijke bijeenkomst en team sessies. Het biedt een warme, ontspannen sfeer. De authentieke ruimten in de boerderij uit 1821, is, net als de tuin met het uitzicht op de Kraaijenbergse plas, uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Vergaderingen, teambuilding, presentatie, heisessie, netwerkborrel, kerst,-of nieuwjaarsborrel, jubilea of overige bijzondere bijeenkomsten. Wij faciliteren dit wij graag voor jullie.

De Zoete Geest is te huur op basis van exclusiviteit en de gastvrouw is gedurende uw verblijf de hele dag voor jullie beschikbaar. Dat is ideaal met de huidige CORONA maatregels van het RIVM. Wij zorgen er te allen tijde voor dat 1,5 meter afstand en hygiëne gewaarborgd wordt en daarbij zijn zaalopstellingen met of zonder tafels mogelijk. Bij De Zoete Geest creëren we de setting die perfect past bij de grootte van de groep en het doel van jullie sessie. Hulp nodig bij de invulling van het programma? Wij denken graag met jullie mee  en schetsen de mogelijkheden die de locatie biedt.  Zoals bijvoorbeeld team workshops, ontspannen brainstormen rondom de open haard, alsnog lunchen in de tuin bij mooi weer i.p.v. binnen, wat later beginnen of wat langer doorgaan? Een jarige collega in het zonnetje zetten? Dat kan natuurlijk ook.

De Zoete Geest, is gemakkelijk bereikbaar, op slechts 5 minuten van de A73 en op 15 minuten afstand van Nijmegen en een gratis parkeerplaats bevindt zich op eigen terrein (maximaal 20) of aan de straatkant. 

Faciliteiten

't Voorhuis: 8-10 personen

De Keuken: maximaal 25 personen

De Kroonzaal: 25-50 personen

De Tuinkamer* : 8-25 personen

  • De Tuinkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor minder valide personen.

De tuin: tot 100 personen

Food

Bij een inspirerende bijeenkomst hoort natuurlijk lekker en gezond eten. De Zoete Geest bereidt heerlijke vegetarische gerechten met de verse producten uit onze eigen biologische moestuin en lokale leveranciers.
Uiteraard behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Dieetwensen? Geef ze vooral door.

 

Dagdelen per 4 uur

Ochtend dagdeel:  tot 12.30 uur

Middag dagdeel:  vanaf 13.00 uur

Avond dagdeel:  vanaf 18.00 uur

Aansluitend of voorafgaand aan het dagdeel toch nog een uurtje extra nodig?
Een extra uur: € 85,00 per uur. Een extra om na te borrelen: € 50,00. De prijzen zijn exclusief BTW.