Home » Uncategorized » Workshop Samen Bloggen

Workshop Samen Bloggen

10 mei 2017: Workshop samen bloggen

Een hele dag lang schrijven.
Samen, met gebalde energie.
Geen afleiding.
Aandacht. 100 % focus.
Samen in de flow.

In één dag 3, 5 of zelfs 10 artikelen schrijven!
Een voorraad aanleggen waarmee je weken vooruit kunt. Je volgers krijgen wat ze verwachten. Je betrouwbaarheid neemt toe.
Geen zorgen meer over ‘wat als ik ziek word of met vakantie wil?’

Ik ben er de hele dag voor jou en je medestrijders. Voor al je vragen en ook als het niet lukt.
Ik geef feedback, denk mee, geef tips…
Ik motiveer je, moedig je aan, schep de voorwaarden dat jij lekker kunt schrijven…

Julia Anscheidt

09.30-16.30 uur, De Zoete Geest, Geest 4, Linden

Inloop vanaf 9.00 uur

Info en aanmelden: Workshop samen bloggen.

Julia Anscheidt

Hoi, ik ben Julia Arnscheidt. Het is mijn missie om jou in contact te brengen met je eigen kracht en je te laten stralen. Zodat wij samen veel voor de wereld kunnen betekenen. Sinds december 2016 doe ik dat door je te ondersteunen bij het vertellen van jouw verhaal. Van wat jij voor je klanten hebt betekend en kunt betekenen. Op je website, je blog en sociale media.
In 2008 heb ik mijn opleiding tot co-active coach bij het Coaches Training Institute gevolgd. Schrijven doe ik al mijn hele leven lang. Ondernemen en zichtbaar worden heb ik geleerd in de praktijk en middels een intensief opleidingstraject voor ondernemers bij Open Circles Academy.
De vele mensen die ik gecoacht heb, waarderen vooral mijn intuïtieve aanpak, openheid en oprechtheid.

09.30-16.30 uur, De Zoete Geest, Geest 4, Linden

Inloop vanaf 9.00 uur

Info en aanmelden: Workshop samen bloggen.