1. Mindful Back To Basic Wild Cooking

Een plukwandeling en kookworkshop in ons voedselbos.

We ontvangen jullie met koffie / thee en na een korte uitleg over het principe van permacultuur voedselbossen.
Daarna gaan we de tuin in. We ruiken, proeven en kijken welke bloemen, planten, vruchten en zaden eetbaar zijn en plukken we wat we nodig hebben voor een heerlijke salade, tapas of soep.
We bereiden samen de maaltijd en drinken verse thee van kruiden uit de tuin. Op het open vuur koken we in potten, ketels en pannen (Dutch ovens) en samen eten we rond het kampvuur.  We creëren een moment om werkelijk te proeven en een te zijn met
de elementen en de natuur (mindful). Onder het genot van een drankje en sluiten af met thee/koffie.

Deze training is een bijzondere team versterkende ervaring maar ook bijzonder om met vrienden of families samen te ervaren.

Een rijke ervaring: Naast basisinformatie over het plukken in de natuur,  het herkennen van verschillende planten ontdekken jullie hoe ze in een gerecht te verwerken. We inspireren je met gezond en plantAardig eten, bewuste aandacht, schoonheid van de natuur, passie, duurzaamheid, ontspanning, vrijheid, onthaasten, een geweldige mooie locatie en nog veel meer.

    Wild KOk Michel
Liever niet zelf koken en gezellig rond het kampvuur een drankje en een hapje doen? Onze zeer ervaren buiten kok Michel komt voor jullie koken en bereidt na de rondleiding een heerlijke maaltijd voor jullie. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met seizoensgebonden biologische producten. De super verse ingrediënten worden verwerkt in verrassende recepten. Uiteraard krijg je een aantal lekkere recepten van ons mee naar huis. Deze workshop biedt een unieke ervaring die niet te vergelijken is met een gewone kookworkshop. Het buiten werken met open vuur en verse producten uit de natuur staat garant voor een unieke buiten-beleving. Alle zintuigen worden geprikkeld, het wordt een ervaring die je niet snel zal vergeten.

Vraag een offerte aan en naar de mogelijkheden en prijzen.