Mindfulness en Yogalifestyle trainingen
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
(voor zakelijke aanvragen zie beneden)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
8 Weekse Mindfulness Training
Start: Woensdag 6 Oktober 2021
• 6, 13, 20, 27 oktober – 3, 10, 17, 24 november 2021,
• De lessen zijn van 19.30 tot ca. 21.30 uur,
• Bij 8 deelnemers is de training vol.

Meer genieten en vaker ontspannen
De training biedt je Rust vinden in een hectische wereld.
Wat is een Mindfulness training en wat leer je:
Gedurende een 8-weekse cursus volg je op een vaste avond elke week een training van twee uur. In een Mindfulness training leer je oefeningen, psychologische principes en handige emotionele en mentale gewoonten
die je in staat stellen jezelf beter te leren kennen en beter om te gaan met uitdagingen die je in je leven tegenkomt.
Door de training verandert je innerlijke systeem waardoor je minder last krijgt van dingen die je overkomen en effectiever op situaties kunt reageren.
Daarnaast leer je technieken die je makkelijk kunt gebruiken op het moment dat je het toch even nodig hebt

• De training is de officiële MBSR (Mindfulness Based Stress Reduction) training volgens de normen van beroepsverenigingen VVM en VMBN,
• De lessen vinden plaats bij De Zoete Geest, De Geest 4
• 5439 NJ Linden
• Je ontvangt per mail in de dagen voor aanvang van elke les het hoofdstuk van die week, en de audio de Mindfulness oefeningen die je in de training gaat leren,
• Een volledige cursus inclusief de lesmaterialen (online) kost voor particulieren € 295,-
• Elke jaar organiseren we stiltedagen en vervolgtrainingen waarvoor je je na het volgen van deze 8-weekse basiscursus kunt aanmelden.

Aanmelden kan via telefoonnummer of whatsapp 06 40174029.
________________________________________

Wekelijkse lessen:
MINDFULNESS - ME TIME

Mindfulness, Adem en Yoga

Zorgzame aandacht voor jezelf.
Deze training start na de 8 weekse training gaan we aan de slag met eenvoudige rustige Yogahoudingen, de ademhaling en Mindfulness meditatie oefeningen.
We drukken even op de ‘reset knop’ en hebben volledige aandacht voor onszelf. Geen afleidingen van telefoons of andere digitale impulsen. Rust!

De oefeningen leren je hoe je zelf in het leven van alledag om kunt gaan met stress. Een gezonder lichaam, maar ook aan een gezondere geest.

Voor wie?
Op deze dag is iedereen welkom (16+ jaar). Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.
Je hoeft absoluut niet lenig te zijn om mee te kunnen doen. Iedereen kan de oefeningen uitvoeren binnen zijn/haar eigen grenzen.
De voordelen van Yoga & Mindfulness

– Een krachtiger en sterker lichaam en geest kunt krijgen.
- Milder zijn ten opzichte van jezelf zijn.
– Meer ontspanning kunt ervaren.
– Minder last hebt van stress.
– Een betere lichaamshouding kunt krijgen (zorgt o.a. voor minder rug-, nek- en schouderklachten).
– Een betere focus kunt krijgen.
– Hoe je op de juiste manier kunt ademhalen voor meer kracht en energie en stress verminderen.

De adem leidt je in de houdingen, waardoor je zult merken dat je misschien veel langer in een houding zult staan, of dat je veel langer door kunt gaan dan dat je vooraf gedacht zou hebben.
Tijdens de Mindfulness oefeningen leer je de achtergrond en voordelen van Mindfulness en gaan we aan de slag met praktische oefeningen die je ook thuis kunt doen. Tijdens deze sessies ontdek je hoe je Mindfulness kunt gebruiken voor het ontwikkelen van een ijzersterke focus, een ontzettend goede stressbestendigheid en het bereiken van innerlijke kalmte, ongeacht de chaos in de buitenwereld.
Trek comfortabele kleding aan en neem bij voorkeur twee grote of dekentjes en een flesje water mee.

De inloop lessen zijn van september tot april elke woensdagavond te volgen van 19.30 - 21.30 uur. Voor info & Aanmelden via Whatsapp 06 40174029
of
Aan te vragen als sessie tijdens training, heidag enzovoort. Mail HIER
Op aanvraag: Zakelijke trainingen

Tijdens een Hei sessie middels een workshop proeven van mindfulness meditatie? Leren om op een gezonde manier omgaan met stress en werkdruk? De training wordt verzorgd door een professionele en ervaren docent en het uitgangspunt is de wetenschappelijk bewezen ‘Mindfulness Based Stress Reduction’ van Joh Kabbat Zinn. We verzorgen de workshop vanaf 8 personen op onze locatie. U kunt hiervoor een offerte aanvragen per mail.