Zodra je de bijzondere Franse poort in loopt en de wereld van Hoeve De Zoete Geest betreedt, ervaar je de unieke groene ongedwongen gemoedelijkheid, vol rust en schoonheid.
De in oude stijl herstelde hoeve met bakhuisje uit 1821 is omgeven door de rijkdom van de natuur en een ver-gezicht over het water. Hier vieren gasten hun bijzondere momenten. Dat kan zowel in de hoeve als in de tuin.
Voor bedrijven is het een unieke plek. De kleinschalige groene setting is ideaal voor een duurzame privé beleving. En dat op slechts 15 minuten van Nijmegen! Wij werken samen met diverse leveranciers uit de regio en we kiezen voor heerlijk puur biologisch eten.
Achter de hoeve bevindt zich een biologische moestuin en voedselbos. Hier wordt met veel aandacht voor de natuur gewerkt, met creativiteit, duurzaamheid, gezondheid en bewustwording hoog in het vaandel. In onze visie is het weer onderdeel voelen van de natuur, de weg terug naar de essentie van de mens en daarmee de richtingaanwijzer voor het zorgzaam omgaan met dit kostbare geschenk. We werken met respect voor de natuur en ondersteunen de biodiversiteit en het welzijn van dieren. Onze keuken is dan ook vegetarisch en plantaardig. Een bewuste duurzame en groene keuze.

Evenementen & Bruiloften

Evenementen & Bruiloften

Evenementen & Bruiloften

Bruiloften

bruiloft bij de Zoete Geest
bruiloft De Zoete Geest
bruiloft bij De Zoete Geest
Bruiloft bij De Zoete Geest

Voedselbos - Kruidentuin - Moestuin

Zomer

Zomer

Mindfulness & Yoga

Winter Landschap

Locatie