Zalen Huren

Elke ruimte heeft zijn eigen karakter en mogelijkheden met betrekking tot bezetting en functie. Denk bijvoorbeeld aan een presentatie geven met een beamer, of een lesruimte huren met yogamatten of een zaal met een piano (piano stemmer zelf inhuren). Bij verhuur stellen wij stoelen, tafels, yogamatten, dekentjes, c.d. speler, geluidsbox en een flip over ter beschikking indien nodig. Een beamer opstelling kan los gehuurd worden. Voor de catering kunt u gebruik maken van het tuincafé. Het is niet toegestaan eigen meegebrachte etenswaren en dranken te nuttigen bij De Zoete Geest.
Minimale verhuur voor lessen is 2 uur per keer. De kosten van de tuinzaal boven zijn 17,50 per uur exclusief B.T.W. Overige prijzen op aanvraag.
Zakelijk verhuur van de (vergader)zalen is mogelijk per dagdeel of per dag (=2 dagdelen).
Verhuur bij weekend retraites huurt u van vrijdag 17.00 uur, zaterdag hele dag tot zondag tot 18.00 uur.

Prijzen:
Zakelijk (zzp of bedrijf) of Particulier huren? Incidenteel of periodiek? Gebruik maken van onze locatie voor Fotoshoots? Neem telefonisch contact op of  Mail voor de mogelijkheden, prijzen en reserveringen.

DAGDELEN MA t/m VR ZA t/m ZO
Ochtend MA: Gesloten
08:30 – 12:30 uur
09:00 – 13:00 uur
Middag Ma: Gesloten
13:00 – 17:30 uur
13.30 – 18.00 uur
Avond 18:00 – 22:00 uur ZA: 19.00 - 22.00
ZO: Gesloten

 


De Tuinzaal (50 m2)De Tuinzaal is een sfeervolle zaal op de eerste verdieping van De Zoete Geest. Het heeft een prachtige lichtinval, openslaande deuren en een dakterras. Het uitzicht op de bomen in de tuin en de Kraaijenbergse plassen dragen bij aan de stilte ervaring in de ruimte. In deze zaal worden geen schoenen gedragen, noch eten / drinken genuttigd.

Afhankelijk van het soort activiteit, is de Tuinzaal geschikt voor groepen tot 14 deelnemers (als de deelnemers dienen te liggen) of 34 personen (indien deelnemers zitten in theatervorm).

Zaal De Herberg (70 m2):

Deze ruime zaal is uitstekend geschikt voor vergaderingen, lezingen, trainingen, speciale bijeenkomsten, familie lunch of diner. 
Hier kunt u tot 30 gasten aan een lange tafel eten of bij overige gelegenheden staand met 50 personen.

De Zoete Geest Huiskamer (50 m2)
Net als bij De Herberg zaal is deze zaal geschikt voor meerdere mogelijkheden. Wilt u met 8 tot 12 personen aan tafel, dat kan. In theater opstelling kunt u met 25 personen zitten. Deze zaal beschikt over een chesterfield bankje, een houtkachel, een piano en een bibliotheek kast. 

De Zoete Geest Tuin 3000 m2:

Teambuilding / Tuinieren / Outdoor Cooking / enz en 's avonds uitermate geschikt voor bijzondere avonden bij het kampvuur of onder het afdak.

Het Zoete Geest VoedselbosWeiland: 7000 m2:

Rust en inspiratie opdoen tijdens het werken in de ecologische moestuin en voedselweiland, slapen in een tent midden in de natuur en 's morgens ontbijten op het terras van het theetuin café.

Atelier: vanaf 2019 

Annuleren? Bij minder dan 1 maand (30 dagen) van te voren annuleren word 50% van de huurprijs in rekening gebracht. Bij minder dan 2 weken: 100% van de huurprijs.

Huurvoorwaarden