Algemene informatie

ZAKELIJK GEBRUIK

De Zoete Geest is een rustgevende plek in het buitengebied van de Gemeente Cuijk, op 15 minuten  afstand van Nijmegen en 5 minuten van de A73.
Het is omringd door bos, weiland en agrarisch landschap. Het uitzicht op de Kraaijenbergse plas is uniek. U kunt hier ontspannen vergaderen met de  rust en de schoonheid van de natuur.
Naast prachtige zalen binnen in de oude boerderij uit 1859 is de 1 ha tuin  een heerlijke plek om te vertoeven. Voor een mooie wandeling in de omgeving kunt u terecht In het struingebied van Brabants Landschap
rondom De Kraaijenbergse plas.

Onze locatie is zakelijk te huur per dagdeel / dagdelenvoor diverse doeleinden. Onze zalen zijn uitermate geschikt voor vergaderingen, zakelijke meetings, dinertjes, bedrijfsfeesten, netwerk borrels, kerstborrel,
nieuwjaarsreceptie, jubilea en overige bijzondere bijeenkomsten.

Faciliteiten

't Voorhuis

De Tuinkamer

De Kroonzaal

De tuin

  • Wij hebben plek tot 8-10 personen in 't Voorhuis, 8-25 personen in De Tuinkamer en 50-100 personen in de Kroonzaal. De Tuinkamer bevindt zich op de eerste verdieping van de boerderij.
    In de tuin is het mogelijk een stretchtent te plaatsen.

Dagdelen

Ochtend dagdeel: 08.30 tot 12.30 uur

Middag dagdeel: 13.00 tot 17.00 uur

Avond dagdeel: 18.00 tot 22.00 uur

Afwijken van deze tijden is mogelijk in overleg en op basis van beschikbaarheid.

Aansluitend of voorafgaand aan het dagdeel toch nog een uurtje extra nodig? Geen probleem! Een extra uur: € 50 per uur.

De prijzen zijn exclusief BTW. Op aanvraag kan een beamer gehuurd worden. Er is parkeerruimte op eigen terrein voor max. 25 auto’s.
De huur van de locatie kan op basis van exclusiviteit, vraag naar de mogelijkheden. Op al onze diensten zijn algemene voorwaarden zakelijk gebruik van toepassing.

Reserveren doet u per mail of via Whatsapp of per telefonisch - 06 401 74 029

 

Catering

Bij een inspirerende bijeenkomst hoort natuurlijk een heerlijke gezond ontbijt, lunch, diner, buiten koken.
De cateraar van De Zoete Geest werkt met verse streekproducten, lokale leveranciers en met heerlijke producten uit onze eigen moestuin.
Uiteraard behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Dieetwensen? Geef ze vooral door.