Vergaderen in een inspirerende, rustige omgeving te midden van de natuur

Let op: Op dit moment kunnen wij geen reserveringen meer aannemen ivm met het drukke Wedding seizoen. Onze excuses voor het ongemak, Team Hoeve De Zoete Geest
ZAKELIJK GEBRUIK 

Hoeve De Zoete Geest is een inspirerende landelijke locatie in het buitengebied van Linden en is daardoor ideaal voor een exclusieve zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een warme, ontspannen sfeer. De authentieke ruimten in de boerderij uit 1821, is, net als de tuin met het uitzicht op de Kraaijenbergse plas, uitermate geschikt voor diverse doeleinden. Met de rust van een groene en waterrijke omgeving en het gemak van een goede ligging, direct aan de A73, nabij Nijmegen en gratis parkeren is het een ideale plek. In de pauze kunt u heerlijk in de tuin vertoeven of een wandeling maken midden in de natuur.

Wij faciliteren uw Vergadering, teambuilding, brainstormsessies rondom de open haard, presentatie, heisessie, netwerkborrel, kerst,-of nieuwjaarsborrel rond het vuur, jubilea of overige bijzondere bijeenkomsten en bieden tevens Top catering met een duidelijke visie voor toekomst bestendig duurzaam met respect voor dier en natuur.

De locatie is te huur op basis van exclusiviteit en de gastvrouw is gedurende het verblijf de hele dag voor jullie beschikbaar. Hulp nodig bij de invulling van het programma, de inrichting of persoonlijke wensen? Wij denken graag met jullie mee,  schetsen de mogelijkheden die de locatie biedt en faciliteren de dag naar wens.

Wilt u meer informatie? 

Natascha van der Linden

Team De Zoete Geest

06 401 74 029

info@zoetegeest.nl

Dineren

Landelijk Dineren midden in de natuur, een unieke setting. Relaxed en Ontspannen, Out of the Box inspirerend!

Ons bevlogen en enthousiaste cateraars bieden een enorme veelzijdigheid en verrassende smaken. Vega(n), Lokaal, Vers en van het Seizoen gerechten. Een ware belevenis.
Voor alle gelegenheden bieden wij  een verrassend menu afgestemd op persoonlijke wensen. Walking diner, foodcounters, sharing diners, sit down, buffetten en meer. Van culinaire hoogstandjes tot stamppot.

Faciliteiten

Afhankelijk van de inrichting:

't Voorhuis: 8-10 personen

De Keuken: maximaal 25 personen

De Kroonzaal: 25-100 personen

De Tuinkamer* : 8-25 personen

  • De Tuinkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor minder valide personen.

De tuin: tot 100 personen +

Voor de inrichting kunt u kiezen uit verschillende opstellingen:
School, Carré, Cabaret, Galadiner, Boardroom, U vorm of Theater en met of zonder tafels