De Zoete Geest is een unieke locatie voor stilte, rust, ontspanning en aandacht. Het beschikt over een prachtige meditatieruimte met zicht op de Kraaijenbergse plas.

Wekelijks geeft Lisethe Janssen yoga workshops op maandag- en donderdagavond.

Yoga is puur ervaren en pure ontspanning. 

Lisethe integreert diverse yogastijlen in haar workshops. Sinds 1999 is zij yogadocent en reikt verdieping aan in de workshops door meer subtiel, energetisch en vanuit bewustzijn de houdingen en oefeningen aan te bieden.
De belangrijkste thema's in haar workshops gaan over goed zorgen en mild zijn naar jezelf en leren de rust en de veiligheid  jezelf te ervaren. Meer innerlijke rust en balans is een wens van ieder die een druk bestaan heeft.

Yoga is niet alleen de oefeningen die je doet op de mat, maar is een vorm van leven.

Met deze workshops geef je jezelf een geschenk van aandacht. De hectiek van alle dag, even los te laten, de totale rust te ervaren, het is een kado.
Zelf zegt ze " Ik gun iedereen rust in het hoofd, een ontspannen lichaam en een tevreden gevoel' . 
Lisethe weet als geen ander je daarin thuis te brengen.

Mocht je meer  willen lezen wat het effect van yoga is op anderen of informatie willen over de lessen? Ga dan naar www.lisethe.nl/yoga-mindfulness

Er wordt gevraagd naar een code. Vul hierbij de code 12345 in.

Heb je nog vragen of zou je graag een proefles willen volgen. Bel dan 0638157026 of stuur een mail naar contact@lisethe.nl