VIP-dag, een nieuwe stap in je leven

door Natuurlijk Bij Kaat

Wij vrouwen rennen en vliegen de hele dag door. We zorgen voor alles en iedereen, maar vergeten ons zelf nog wel eens. Is het niet de hoogste tijd dat dit veranderd? Dat je een gezonde levensstijl naleeft, waarmee je goed zorgt voor je lijf, je mind, en het gewicht bereikt dat bij je past? Misschien denk je nu, hóe dan, waar moet ik beginnen? Ik heb goed nieuws, je hoeft het niet alleen! De uitnodiging voor deze VIP-dag Bij Kaat is jouw kans voor een nieuwe stap in je leven. Onder het genot van een gezonde lunch komen jij, ik en andere vrouwen samen om een gezonde levensstijl op te pakken. Geniet van de verbondenheid die gaat bijdragen aan een gezond lijf. Zonder Dieet.

Geen dieet, wel afvallen

Geen dieet volgen en toch afvallen, het lijkt te mooi om waar te zijn. Diëten, dat gaat vooral over wat je NIET mag. En alles wat niet mag, wordt extra interessant in je hoofd. Een dieet is bovendien vaak niet gezond, omdat je voedingsstoffen mist en vrijwel nooit zorgt het voor blijvend gewichtsverlies. Frustratie op frustratie stapelt zich op. Het kan anders. Nee, de VIP-dag verricht geen wonderen. Maar je zult je zeker vérwonderen. Verwonderen over hoe smaakvol puur en gezond eten is. Over hoeveel een nieuwe levensstijl je kan opleveren, niet alleen omdat ik het zeg, maar omdat je het hoort van vrouwen, ervaringsdeskundigen. Herkenbaarheid is op de VIP-dag een sleutelwoord. We stappen allemaal wel eens in een valkuil, dat is niet erg, daar leren we van. Leer ook door het volgen van de workshops op deze VIP-dag, en van elkaar. Je zult merken dat een gezonde leefstijl geen straf is, maar een openbaring.

Onszelf ontspanning gunnen

Naast voldoende te bewegen en gezond eten is ontspanning belangrijk om een gezonde levensstijl na te leven. Hoe vaak gebeurt het niet dat we een signaal in ons lijf negeren, en maar door denderen? Onszelf ontspanning gunnen staat vaak niet in het woordenboek van een vrouw. Het werk moet af, de kinderen komen uit school, en het huis moet schoon. De workshop van Lisethe van Yogabron, leert je je op de VIP-dag Bij Kaat dat een ontspanningsoefening niet moeilijk of tijdrovend hoeft te zijn. Lisethe laat je jouw lichaam voelen, je grenzen opmerken en laat je herkennen wat goed voor je is. Het niet gaat om grote dingen. De kleine dingen in het leven, die helpen je te ontspannen en genieten. Wil jij ze ook kunnen zien? Kiezen voor jezelf valt niet mee, maar het mag! Gun jezelf een VIP-dag. Net als Wanda deed, lees hier haar verhaal.

Dit krijg je (ook) op een VIP-dag:

• Een gezonde en inspirerende lunch met de lekkerste gerechten;
• Persoonlijk advies over voeding die echt bij jou past;
• Het ontdekken van je stoorzenders – dit zijn de zaken die jou in de weg zitten om je doel nu te bereiken;
• Weten waar jouw kracht ligt om resultaat te boeken;
• Een adem-mindfulness sessie onder begeleiding van Lisethe (code: 12345);
• In de maand na de VIP-dag een Online MEeting met Kathelijn
• Drie maanden gratis lidmaatschap op de exclusieve Facebook-groep, waarin ik veel tips deel.

De volgende “VIP-dag”

Vrijdag 31 januari

10:30-15:00 uur

De Zoete Geest, Linden

Kosten € 99,- reserveren via Natuurlijk Bij Kaat

 

Ik hoop je snel te ontmoeten.

 

Liefs Kathelijn

 

*Voel je je geïnspireerd na de VIP-dag en wil je verder met mij om resultaat te behalen? Als je kiest voor een exclusief traject bij Natuurlijk Bij Kaat, dan krijg je deze dag cadeau (in vermindering op de factuur voor een traject).