Vergaderen in een inspirerende, rustige omgeving te midden van de natuur
Een betekenisvol, gezond en bewust evenement organiseren? Of een vergadering? Dan zijn jullie bij ons aan het juiste adres.

ZAKELIJK GEBRUIK

Hoeve De Zoete Geest is een inspirerende landelijke locatie in het buitengebied van Linden en is daardoor ideaal voor een exclusieve zakelijke bijeenkomsten. Het biedt een warme, ontspannen sfeer.
De authentieke ruimten in de boerderij uit 1821, is, net als de tuin met het uitzicht op de Kraaijenbergse plas, uitermate geschikt voor diverse doeleinden.
Met de rust van een groene en waterrijke omgeving en het gemak van een goede ligging, direct aan de A73, nabij Nijmegen en gratis parkeren in de straat is het een ideale plek. In de pauze kunt u heerlijk in de tuin vertoeven of een wandeling maken midden in de natuur.

Wij faciliteren uw Retraite, Vergadering, Teambuilding, Brainstormsessies, Presentatie, Heisessie, Netwerkborrel, Kerst,-of Nieuwjaarsborrel rond het vuur, jubilea of overige bijzondere bijeenkomsten en bieden tevens Top catering met een duidelijke visie voor toekomst bestendig duurzaam met respect voor dier en natuur.

De locatie is te huur op basis van exclusiviteit en de gastvrouw is gedurende het verblijf de hele dag voor jullie beschikbaar. Hulp nodig bij de invulling van het programma, de inrichting of persoonlijke wensen? Wij denken graag met jullie mee, schetsen de mogelijkheden die de locatie biedt en faciliteren de dag naar wens.

Heeft u meerdere ruimten nodig, of speciale wensen? Wij stellen graag een offerte voor u op. De tuinkamer is tevens te huur voor wekelijkse lessen, zoals bijvoorbeeld yoga (prijs op aanvraag)

TARIEVEN voor Vergaderen

Vergaderen
Tijdsduur: dagdeel van 4 uur, aanvang in overleg
Aantal personen: minimaal 5 personen

Dagdeel vergaderarrangement:
Gebruik vergaderruimte, incl. koffie & thee met een koekje, water, fruit, snoeperijen, wifi, parkeren, flip-over € 27,50 p.p. (excl. BTW)

Dagdeel vergaderarrangement + lunch:
Gebruik vergaderruimte, incl. koffie & thee met een koekje, water, fruit, snoeperijen, wifi, parkeren, flip-over. Lunch bestaande uit soep, broodjes gezond, salade, jus d‘orange, thee € 39,50 p.p. (excl. BTW)

Hele dag (2 aan een gesloten dagdelen) vergaderen + lunch:
Gebruik vergaderruimte, incl. koffie & thee met een koekje, water, fruit, snoeperijen, wifi, parkeren, flip-over. Lunch bestaande uit soep, gesmeerde broodjes, salade, jus d’orange. € 49,50 p.p. (excl. BTW)

Heb je onverhoopt meer tijd nodig dan voorzien;
Dan kan je na overleg langer gebruik maken van de ruimte.
Kosten die we hiervoor in rekening brengen zijn € 39,50 excl. 21 % btw per half uur

De dag afsluiten met een borrel of een diner? Dat kan. Wij gaan graag met je in overleg wat de wensen zijn en doen je een mooi aanbod.

Andere wensen/ideeën, we vernemen ze graag.

De zalen
Gebruik van de ruimte is afhankelijk van het gebruik.

Het Voorhuis: 8-10 personen
De Keukenzaal: maximaal 25 personen
De Kroonzaal: 25-85 personen
De Tuinkamer* : 8-25 personen

De Tuinkamer bevindt zich op de eerste verdieping en is niet toegankelijk voor minder valide personen.
De tuin met uitzicht op het water