Bruiloft / Huwelijk

Lief aanstaand bruidspaar. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Zijn jullie voor jullie huwelijk op zoek naar een bijzondere landelijke locatie midden in de natuur? Waar jullie de enige gasten zijn en jullie ongedwongen kunnen genieten, vieren en samen zijn?

Dan is onze locatie een hele fijne warme plek met een heerlijk uitzicht op de Kraaijenbergse plas. Bij ons kun je voor de ceremonie, de fotoshoot, de receptie, het feest en de overnachting terecht. Samen bespreken we jullie wensen en met ons Team De Zoete Geest gaan wij jullie droom dag wensen vervullen. Hebben jullie al nagedacht over hoe jullie willen trouwen? Met of zonder thema? Vintage of Festivalwedding? Met alle gasten blijven kamperen? Dineren in de boomgaard van het voedselbos, of in de tuin met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. Lekker dansen in de oude boerderij? Van sjiek tot trendy? Het kan hier allemaal.

Voor het zover is willen jullie natuurlijk een kijkje komen nemen op onze locatie en jullie wensen doorspreken. Dat is een goed idee. Maak daarvoor een afspraak . Wij ontvangen jullie graag met een kopje thee of koffie en nemen de tijd om jullie wensen om te vertalen in een persoonlijke offerte. Die sturen we jullie zo snel mogelijk per mail. Ook helpen wij jullie bij het vinden van leuke leveranciers voor bijvoorbeeld de trouwjurk, het pak, de bruidstaart, de ceremoniemeester, de cateraars, de video en fotograaf enzovoort. In de loop van de jaren hebben we zoveel leuke mensen uit de wedding branche ontmoet dat we ze graag aanbevelen.

Tot gauw,

Team De Zoete Geest

 

 

Vieren

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een jubileum, een babyshower, familie reunie, een trouwdag, een vrijgezellen dag? Wij hebben een prachtige locatie
met uniek uitzicht op de Kraaijenbergse plas. U kunt bij ons zowel binnen als buiten terecht en gezellig samen met familie en vrienden genieten.
Onze boerderij heeft verschillende zalen in authentieke sfeer.

Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om van deze dag een te maken waar u met veel vreugde en plezier aan terug zult denken.
Een hapje en een drankje, een buffet of een etentje, het kan allemaal. Wij serveren pure duurzame gerechten.
Dat betekent dat wij gebruik maken van de biologische producten uit ons eigen voedselbos en kiezen voor onbespoten streekproducten.

Maak een afspraak

Algemene Voorwaarden Vieren en Trouwen

Op als onze diensten zijn algemene voorwaarden en huisregels voor vieren en trouwen van toepassingen. Deze zijn op te vragen via ons email adres.

Maak een afspraak