Bruiloft / Huwelijk

Lief aanstaand bruidspaar. Allereerst van harte gefelictieerd met jullie voorgenomen huwelijk. Wij van De Zoete Geest zouden het een eer vinden om jullie bruiloft te mogen verzorgen en zullen er samen met onze mederwerkers voor zorgen dat jullie de dag van jullie leven krijgen. Voor het zover is willen jullie natuurlijk een kijkje komen nemen op onze locatie en jullie wensen doorspreken. Wij ontvangen jullie graag en in de tuin zien jullie ons prachtige uitzicht over de Kraaijenbergse plassen.

Zijn jullie voor jullie huwelijk op zoek naar een bijzondere locatie midden in de natuur?
In De Zoete Geest kun je van de ceremonie, de fotoshoot, de receptie, het feest en de overnachting terecht. Jullie wensen staan centraal en vrijwel alles is mogelijk. Samen met ons team gaan we aan de slag om jullie wensen te vervullen. Willen jullie een Vintage of Festivalwedding? Met alle gasten blijven kamperen? Dineren in de boomgaard van het voedselbos, of met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. Van sjiek tot trendy? Het kan hier allemaal.

En bride to be, heb jij de perfecte bruidsjurk al gevonden? Een nieuwe of merk tweedehands? Kijk gauw bij onze collega Nikita Bruidsmode in Velp. In de prachtige witte boerderij van Miranda en Nikita slagen jullie gegarandeerd. Samen met vriendinnen kunnen jullie er zelfs gaan Passen voor de Lol!  www.nikitabruidsmode.nl

Zijn jullie benieuwd of De  Zoete Geest ook voor jullie huwelijk de perfecte locatie is? Dan maken we graag
een afspraak om jullie wensen en onze mogelijkheden door te spreken. Op basis van het gesprek zullen wij jullie wensen vertalen in een offerte die we jullie toesturen per mail.

Vieren

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, een jubileum, een babyshower, familie reunie, een trouwdag, een vrijgezellendag?

Wij hebben een prachtige locatie met uniek uitzicht op de Kraaijenbergse plas. U kunt bij ons zowel binnen als buiten terecht en gezellig samen met familie en vrienden genieten. Onze boerderij heeft verschillende zalen in authentieke sfeer.

Vertel ons uw wensen en wij denken graag met u mee om van deze dag een te maken waar u met veel vreugde en plezier aan terug zult denken.
Een hapje en een drankje, een uitgebreide lunch, een high tea of liever een buffet, het kan allemaal. Wij serveren pure duurzame gerechten. Dat betekent dat wij gebruik maken van de biologische producten uit ons eigen voedselbos en kiezen voor onbespoten streekproducten. 

Liever actief bezig zijn? Wat dacht u van een kookworkshop?

Maak een afspraak

 

 

Algemene Voorwaarden Vieren en Trouwen

Op als onze diensten zijn algemene voorwaarden en huisregels voor vieren en trouwen van toepassingen. Deze zijn op te vragen via ons email adres.

Maak een afspraak