JOUW BRUILOFT: ALLES OP ÉÉN LOCATIE DROOMLOCATIE

 

JOUW BRUILOFT: ALLES OP ÉÉN LOCATIE DROOMLOCATIE

Verliefd - Verloofd!

Lief aanstaand bruidspaar. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Zijn jullie voor jullie huwelijk op zoek naar een bijzondere landelijke locatie midden in de natuur? Waar jullie de enige gasten zijn en jullie ongedwongen kunnen genieten, vieren en samen zijn?

Dan is onze locatie een hele fijne warme plek met een heerlijk uitzicht op de Kraaijenbergse plas. Bij ons kun je voor de ceremonie, de fotoshoot, de receptie, het feest en de overnachting terecht. Samen bespreken we jullie wensen en met ons Team De Zoete Geest gaan wij jullie droom dag wensen vervullen. Hebben jullie al nagedacht over hoe jullie willen trouwen? Met of zonder thema? Vintage of Festivalwedding? Met alle gasten blijven kamperen? Dineren in de boomgaard van het voedselbos, of in de tuin met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. Lekker dansen in de oude boerderij? Van sjiek tot trendy? Het kan hier allemaal.

Cateraars
Bij De Zoete Geest werken we samen met door ons geselecteerde cateraars uit de omgeving. Zij zijn gespecialiseerd in puur en eerlijk eten en werken ze met verse biologische streekproducten. Ook voor hen is groen en duurzaamheid belangrijk en weten ze de weg op onze locatie waardoor de samenwerking goed verloopt. Eigen catering is bij ons helaas niet mogelijk.

Bruidssuite voor de huwelijksnacht
Hoe heerlijk is het om na een prachtige trouwdag, na te genieten in de onze bruidssuite. Met zijn tweetjes na genieten van de dag en alle geweldige momenten de revue te laten passeren. En 's morgens zorgen wij voor een romantisch ontbijt voor jullie twee.
Van deze heerlijke suite mogen jullie gedurende jullie trouwdag reeds gebruik maken.

Voor het zover is willen jullie natuurlijk een kijkje komen nemen op onze locatie en jullie wensen doorspreken. Dat is een goed idee. Maak daarvoor een afspraak . Wij ontvangen jullie graag met een kopje thee of koffie en nemen de tijd om jullie wensen om te vertalen in een persoonlijke offerte. Die sturen we jullie zo snel mogelijk per mail. Ook helpen wij jullie bij het vinden van leuke leveranciers voor bijvoorbeeld de trouwjurk, het pak, de bruidstaart, de ceremoniemeester, de cateraars, de video en fotograaf enzovoort. In de loop van de jaren hebben we zoveel leuke mensen uit de wedding branche ontmoet dat we ze graag aanbevelen.

Tot gauw,

Team De Zoete Geest

 

 

Algemene Voorwaarden Vieren en Trouwen

Op als onze diensten zijn algemene voorwaarden en huisregels voor vieren en trouwen van toepassingen. Deze zijn op te vragen via ons email adres.

Maak een afspraak