"Oh baby, I think I wanna marry you!
Is it the look in your eyes or is it this dancing juice?
Who cares, baby, I think I wanna marry you!"
Hebben jullie je onlangs verloofd? Wat leuk, van harte gefeliciteerd!

Onze Hoeve met uitzicht op het water is een heerlijke plek in de regio Nijmegen/Cuijk. Voor de relaxte bruiloft!
Wij verzorgen de mooiste dag van jullie leven graag voor jullie. Wij kunnen van A tot Z met jullie meedenken. Van de ceremonie en de receptie tot het diner en de feestavond tot 22.30 uur, wij staan graag voor jullie klaar.

Romantiek in de tuin, een relaxte bruiloft
Heerlijk bijpraten met al jullie vrienden en familie kan rustig tijdens een romantisch bruiloftsdiner. Geniet van elkaar, jullie gasten, onze heerlijke gerechten en wijnen. Wil je een diner aan een lange tafel of gewoon relaxed lekkers van een stoere foodtruck of buitenkoks die op vuren staan te kokkerellen?
Bij ons kan dat allemaal. Iedere bruiloft is uniek
Voor iedere huwelijk nemen we ruim de tijd voor een aantal gezellige gesprekken. Wij willen graag van jullie weten hoe jullie de dag van je leven voor je zien, zodat we hier een passend voorstel voor maken. Iedere bruiloft is voor ons uniek en we willen graag een dag verzorgen waar jullie nog lang over zullen napraten. Wij vinden het iedere keer weer een eer om een huwelijk te mogen verzorgen en regelen dat jullie je nergens druk over hoeven te maken, alleen genieten!

Vraag een locatie bezoek aan of vraag HIER de algemene brochure.

 

ALLES OP ÉÉN LOCATIE BIJZONDERE LOCATIE midden in de natuur.

 

bruiloft bij de Zoete Geest

JOUW BRUILOFT: ALLES OP ÉÉN LOCATIE DROOMLOCATIE

Verliefd - Verloofd!

Lief aanstaand bruidspaar. Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Zijn jullie voor jullie huwelijk op zoek naar een unieke en ontspannen landelijke locatie midden in de natuur? Waar jullie de enige gasten zijn en jullie ongedwongen kunnen genieten, vieren en samen zijn?

Ceremonie met uitzicht op het water!

Dan is onze locatie een hele fijne warme plek met een heerlijk uitzicht op de Kraaijenbergse plas. Bij ons kun je voor de ceremonie, de fotoshoot, de receptie en het feest. Samen bespreken we jullie wensen en met ons Team Hoeve De Zoete Geest gaan wij jullie droom dag wensen vervullen. Hebben jullie al nagedacht over hoe jullie willen trouwen? Met of zonder thema? Vintage of Festivalwedding? Met alle gasten in de buurt kamperen? Dineren in de boomgaard van het voedselbos, of in de tuin met uitzicht op de Kraaijenbergse plassen. Lekker dansen in de oude boerderij? Van sjiek tot trendy? Het kan hier allemaal.

Cateraars
Bij Hoeve De Zoete Geest werken we samen met door ons geselecteerde cateraars uit de omgeving. Zij zijn gespecialiseerd in puur en eerlijk eten en werken ze met verse biologische streekproducten. Ook voor hen is groen en duurzaamheid belangrijk en weten ze de weg op onze locatie waardoor de samenwerking goed verloopt. Eigen catering is bij ons helaas niet mogelijk.

Voor het zover is willen jullie natuurlijk een kijkje komen nemen op onze locatie en jullie wensen doorspreken. Dat is een goed idee, Maak daarvoor een afspraak . Wij ontvangen jullie graag met een kopje thee of koffie en nemen de tijd om jullie wensen om te vertalen in een persoonlijke offerte. Die sturen we jullie zo snel mogelijk per mail. Ook helpen wij jullie bij het vinden van leuke leveranciers voor bijvoorbeeld de trouwjurk, het pak, de bruidstaart, de ceremoniemeester, de video en fotograaf enzovoort. In de loop van de jaren hebben we zoveel leuke mensen uit de wedding branche ontmoet dat we ze graag aanbevelen.

Tot gauw,

Team Hoeve De Zoete Geest

06 401 74 029

 

 

Algemene Voorwaarden Vieren en Trouwen

Op als onze diensten zijn algemene voorwaarden en huisregels voor vieren en trouwen van toepassingen. Deze zijn op te vragen via ons email adres.

Maak een afspraak