Particuliere Bijeenkomsten

Vraag onze food / arrangementen brochure aan per mail.

Laat je betoveren door de ongedwongen landelijke romantiek van de Hoeve en het uitzicht op het water en zeg ja tegen een heerlijke dag. Een droomplek waar je je direct thuis voelt. Het jaar rond verzorgen we bijzondere bijeenkomsten en bruiloften voor intieme gezelschappen (tot zo’n 100 personen) die EXCLUSIEF te gast zijn in onze tuin, de kas, het bakhuis (theetuincafé) en de Hoeve. Receptie, ceremonie, taart en proost, borrel en diner, rond het kampvuur...puur genieten, kan tot 22.30 uur.

 

Trouwen / Verjaardag / Babyshower / Familie bijeenkomst / Jubileum / Samen zijn

Culinaire invulling: 

Samen Vieren met doe je met lekker eten. Tijdens een babyshower gezellig met z'n allen aan een lange tafel, met prachtig servies en smullen van een High Tea.  Tijdens een vrijgezelle dag borrelen rond het kampvuur.  Een uitgebreide Brunch tijdens het jubileum van een collega.  Dineren tijdens een buiten bruiloft met al je geliefde familie en vrienden.

We werken we samen met onze huiscateraar (gespecialiseerd in vegetarische & plantaardige gerechten) en met speciaal door ons geselecteerde cateraars uit de omgeving. Zij bereiden de gerechten ter plekke op de Ofir, Green Eggs). Zij kiezen bewust voor verse biologische streekproducten.
Eigen catering is helaas niet mogelijk.

 

Vertel ons je wensen, we denken graag met je mail: Mail of bel 06 401 74 0 29,  Per EMAIL  Vraag onze Bruiloft Brochure aan.

 

Met zijn allen aan één lange tafel ? Rond het kampvuur? Dat kan bij Hoeve De Zoete Geest

Op onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) en de Algemene Voorwaarden van De Zoete Geest van toepassing. Hierin staat onder andere onze
annuleringsvoorwaarden. Binnen 48 uur afzeggen brengt kosten met zich mee. U kunt de algemene voorwaarden aanvragen, deze sturen wij op verzoek toe. Alle prijzen zijn inclusief btw.

 

Twee uur vieren met High Tea vanaf 12 personen. Langer vieren met groepen vanaf 20 personen, laat ons jullie wensen weten voor een prijsopgave. Wij maken voor u een passende offerte aan.