Home » Training » Mindfulness Trainingen Bij De Zoete Geest

Mindfulness Trainingen Bij De Zoete Geest

Bij de Zoete Geest ben je van harte welkom bij de 8 weekse Mindfulness Meditatie. Iedere dinsdag avond van 20.00 tot 22.00 uur leer je hoe je zelf de rust en stilte in jezelf kunt omarmen. Uit het hoofd en terug naar het opmerken van de signalen van het lichaam. Mocht je veel stress of paniek ervaren, depressieve gevoelens ervaren of een burnout klachten hebben is Mindfulness een fijne methode om te leren omgaan met negatieve gevoelens en ongemakken. 

DUS

Als jij op zoek naar rust en ruimte in je drukke hoofd, dan is deze training helemaal iets voor jou. Wil jij beter leren omgaan met (werk)stress, innerlijke onrust en los komen van het gepieker? Wil je leren om beter om te gaan met de spanningen in je leven en wil je meer genieten van dit moment? Wil je weer grip op je leven? Voel je dat het tijd is voor een positieve verandering, een lichter leven? De training duurt 8 weken en als bonus eindigen we elke les met een ontspannende klank meditatie. 

De prachtige tuinzaal op onze locatie de Zoete Geest leent zich helemaal voor deze training. Uitzicht op de Kraaijenbergse plassen en de natuur. De lessen worden gegeven door vakbekwaam en gecertificeerd docent Natascha van der Linden.

Mindfulness meditatie ZoeteGeest.nl

 

Wil je meer weten over wat Mindfulness voor je kan betekenen, kijk dan op.
www.nataschavanderlinden.nl/mindfulness-training/

Aanmelden kan via MAIL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *