Verjaardag / Babyshower / Familie bijeenkomst / Jubileum / Samen zijn

Culinaire invulling: 

Samen Vieren met doe je met lekker eten. Tijdens een babyshower gezellig met z’n allen aan een lange tafel, met prachtig servies en smullen van een High Tea.  Tijdens een vrijgezelle dag borrelen rond het kampvuur.  Een uitgebreide Brunch tijdens het jubileum van een collega.  Dineren tijdens een buiten bruiloft met al je geliefde familie en vrienden.

We werken we samen met onze huiscateraar (gespecialiseerd in vegetarische & plantaardige gerechten) en met speciaal door ons geselecteerde cateraars uit de omgeving. Zij bereiden de gerechten ter plekke op de Ofir, Green Eggs). Zij kiezen bewust voor verse biologische streekproducten.
Eigen catering is helaas niet mogelijk.

Tevens Wij verzorgen voor jullie (tuin) feest of bruiloft
Styling & Sweets op locatie van jullie keuze:
Sweet Cake Tables, Candy Bar, Botanical Bubbels & Limonade Bar,
(Healthy) Smoothie Bar, Special (ijs)Tea Bar, Soepen Bar, Borrel Bites Quiches Planken
Dessert Planken

Vertel ons je wensen, we denken graag met je mail: Mail of bel 06 401 74 0 29,  Per EMAIL

 

Op onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) en de Algemene Voorwaarden van De Zoete Geest van toepassing. Hierin staat onder andere onze
annuleringsvoorwaarden. Binnen 48 uur afzeggen brengt kosten met zich mee. op de dag zelf 100 % van de kosten. U kunt de algemene voorwaarden aanvragen, deze sturen wij op verzoek toe. Alle prijzen zijn inclusief btw.