RESET & RECONNECT CIRKEL
Hoeve De Zoete Geest

Toe aan innerlijke rust en warme aandacht? Of gewoon een speciaal moment voor jezelf?
Laat je dan meevoeren op een warm bad vol verbinding, inspiratie en stilte op een waanzinnig mooie plek. Lessen vinden plaats binnen in de zaal van Hoeve De Zoete Geest, met uitzicht op de bomen en de Kraaijenbergse Plas of buiten in de tuin van de Hoeve in de magische cirkel van Patanjali of in het Gasselse Bos.

We werken met transformatieve movement keys*, de ademhaling, met mindfulness meditaties, soundhealing en positieve psychologie. We reguleren het zenuwstelsel en maken verbinding met de positieve, rustige kracht in onszelf.
Elke les is afzonderlijk te volgen en / of wekelijks op woensdagochtend te volgen van 10.15 – 11.30 uur. Uiteraard heb je het meeste baat bij de wekelijkse lessen.

Nieuwsgierig geworden?

Stap de cirkel van rust in en geniet van een kopje geurende thee met verse kruiden. In stilte, en met de aandacht bij jezelf.
Een Cirkel geeft je een gevoel van diepe verbondenheid, met jezelf en met de natuur. Je voelt je gevoed in totale ontspanning. Ervaring is niet nodig.
Voel je welkom. We hebben yogamatjes, plaid en kussentjes beschikbaar, zelf meebrengen mag ook. Trek gemakkelijke kleding aan en neem een flesje water mee.

Meld je aan via Whatsapp of vraag extra informatie aan.

Whatsapp 06 40174029
Kosten € 15,50 graag contant en gepast betalen.

Meer weten over de Movement Keys?
‘The symbol of key in life is a representation of new beginnings, fresh starts, and endless possibilities.
It is a reminder that we have the power to unlock our own destiny and create our own success.
The key can also be seen as a symbol of hope, as it represents the possibility of opening doors that were previously closed.

Whatever way you choose to interpret it, the key is a powerful symbol that reminds us of the importance of taking control of our lives and charting our own course’.

Hoeve De Zoete Geest is een niet alleen een heerlijke plek om te vieren maar ook om rust te ervaren, de stilte te omarmen.