Mini Retraite Individueel

Hoeve De Zoete Geest is ook een heerlijke plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Verwen jezelf met een mini-retraite voor je geest, lichaam en ziel!
Tijdens deze exclusieve individuele mini-retraite draait alles om jouw welzijn en innerlijke rust.

We ontvangen je met een warme kop verse thee in de yoga zaal die de hele ochtend voor jou ter beschikking staat.

Programma:

– Ontspan en laat al je zorgen los terwijl je geniet van een luxueuze ontspanningsmassage met etherische oliën die spanning en stress wegneemt, waardoor je volledig kunt ontspannen.
– Laat je betoveren door de kalmerende klanken van de klankschaal en de ontspannende stemvorken die harmonie en balans in je leven brengen.
– Strek je uit en vind je innerlijke zen tijdens een meditatieve sessie, geleid door een ervaren trainer die je begeleid door rustgevende poses, ademhalingstechnieken en mindfulness meditatie om je geest te kalmeren en je lichaam te versterken.
– Proef de smaak van gezondheid als lunch met een overheerlijke pure poké bowl, bereid met verse, voedzame ingrediënten die je energie geven en je lichaam voeden.
– Tussendoor geniet je van gefilterd fruit of kruiden water, verwarmende thee en een gezonde smoothie die barst van vitaminen en mineralen om je op te laden.

Gun jezelf deze momenten van pure verwennerij en zelfzorg. Boek vandaag nog jouw plekje op onze mini-retraite en voel je als herboren.

Praktisch:
Privé Mini Retraite
9.30 – 14.00 uur
Hoeve De Zoete Geest
€ 295,00
Met extra Optie: van 14.00-17.00 uur voor me – time in de zaal of tuin
€ 75,00
Extra Optie: 1.30 uur individuele coaching (voor aanvang mini retraite of erna)
€ 125,00
Gratis Parkeren
Aanmelden: Telefonisch 06 401 74 029

EEN MINI RETRAITE MET VRIENDEN/VRIENDINNEN? Vanaf 4 personen is een mini retraite te boeken. € 185,00 p.p.

Hoeve De Zoete Geest is een niet alleen een heerlijke plek om te vieren maar ook om rust te ervaren, de stilte te omarmen.