(Workshop) Ruimte huren of Kamers voor Overnachten

Zoekt u een geschikte locatie?
Bent u op zoek naar een unieke, sfeervolle kleinschalige landelijke locatie omgeven door schoonheid, rust en natuur?

De Zoete Geest ligt in het stilte gebied van het Land van Cuijk. Het op een TOP locatie. De unieke ligging van onze boerderij uit 1740/1859 te midden van bossen, weide en de Kraaijenbergse plassen straalt een en al rust en schoonheid uit.

Even tot rust komen?
De Zoete Geest beschikt vanaf januari 2018 over kamers voor overnachtingen. Deze zijn te huur als B&B of voor een kort verblijf voor mensen die een time-out nodig hebben, willen onthaasten en de helende werking van de natuur op zich in willen laten werken. Zij die zich actief willen verbinden met natuur kunnen dat doen door mee te werken in het voedselbosweiland van De Zoete Geest of door een specifieke klus uit te voeren.

 

De verschillende ruimten
Het Zoete Geest TheeTuincafé 40 m2: voor een heerlijk kopje thee of koffie met gebak maar ook voor een High Tea en lunch
De Zoete Geest Tuinzaal 50 m2: uitermate geschikt voor vergaderen, trainingen, cursussen, workshops of bijzondere bijeenkomsten en overige speciale gelegenheden. Prijs: 21,50*  per uur, minimale afname twee uur (* inclusief voor particulieren/zzpérs, exclusief voor bedrijven) 
De Zoete Geest Keukenzaal 70 m2: Koken/Vergaderen/Speciale bijeenkomst/Training? Aan tafel met 20 a 25 personen? Dat kan. 
De Zoete Geest Huiskamer 45 m2: knus op de bank, gezellig met 8 personen aan tafel, open haard. Geschikt voor coaching/informelere vergadering/speciale gelegenheid
De Zoete Geest Tuin 3000 m2: tuinieren en 's avonds uitermate geschikt voor bijzondere avonden bij het kampvuur.
Het Zoete Geest VoedselbosWeiland: 7000 m2: Rust en inspiratie opdoen tijdens het werken in de ecologische moestuin en voedselbos weiland, slapen in een tent of pipowagen midden in de natuur en 's morgens ontbijten op het terras van het tuincafé

Atelier: vanaf 2019 

Overnachten: B&B
Het Voorhuis
Op dit moment worden de kamers in gereedheid gebracht, vanaf januari 2018 zal de eerste kamer gereed zijn. We hopen vanaf mei 2018 de groepsaccomodatie gereed te hebben voor 10 á 12 personen.

Parkeren: Gratis op ons terrein
WIFI: aanwezig

Mogelijkheden:
Back to BasicNature (meehelpen in de voedselbosweide, outdoor cooking, slapen onder de sterren, kampvuur)
Introductie Mindfulness / Stress Reductie / Bewustzijn Trainingen
Yoga / Meditatie / Klanksessies / Coaching / Massage
Kook & Kunst Creatieve Workshops
(mail voor meer informatie)

 

Vragen of boekingen?

Neem hiervoor contact op met Natascha van der Linden 06-40174029