Trouwen  - Vieren  - Beleven - Vergaderen - Ontmoeten

Ben je op zoek naar een exclusieve landelijke locatie voor een bijzondere gelegenheid, bruiloft, meeting of zakelijk event?

De Zoete Geest, gelegen midden in het buitengebied van het Land van Cuijk, aan de Kraaijenbergse plassen, is de perfecte locatie voor iedere bijeenkomst. En op slechts 15 minuten afstand van Nijmegen. Onze oude boerderij uit 1828 met er naast het klein bakhuisje, de theetuin is omgeven door een paradijselijke 'voedselbos' boomgaard waar de biodiversiteit gestimuleerd wordt. Het is een heerlijke plek die schoonheid, gemoedelijkheid en gezelligheid uitstraalt. Buiten zijn er verschillende zonnige terrassen met uitzicht op het water en binnen bevinden zich drie prachtige authentieke zalen, opgeknapt met oude bouwmaterialen.

Wij kiezen in alles wat we doen voor duurzaam, milieubewust en met liefde voor de natuur en alle dieren. Zo werkt onze huiscateraar met biologische producten uit eigen tuin en regio en serveert vegetarische en vegan gerechten. Daarnaast werken we samen met enkele externe cateraars. Zij werken volgens de principes van de Dutch Cuisine. Dat wil zeggen, zij kopen lokaal, houden rekening met wat er te koop is in ieder seizoen en koken via het  80/20 principe. Groenten hebben de hoofdrol (80%) en duurzame vis is bijzaak (20%). Zo dragen we bij aan een prachtige toekomst. 

De Zoete Geest richt zich op exclusieve bijeenkomsten vanaf 12 personen. Denk daarbij aan feestelijke babyshowers, gezellige vriendinnen/vrienden uitjes, mooie recepties, geweldige familiedag, stijlvolle vintage of bohémian bruiloften , outdoor cooking diner en zakelijke arrangementen, zoals vergaderingen, presentaties, workshops en trainingen. 

Onze gasten genieten catering op maat of van heerlijke High Tea's, gezellige (kerst/Nieuwjaar) borrels, inspirerende etentjes, informatieve voedselbos rondleidingen en workshops en trainingen gericht op creativiteit en gezondheid gericht op bewust, gezond en creatief leven in balans & harmonie met je / de natuur. NU OOK HIGH TEA TO GO!

 

Voor informatie bel 06 401 74 029   (Whatsapp) of mail info @ zoetegeest.nl

We hopen u te mogen verwelkomen in ons paradijs aan het water.

Team De Zoete Geest

Fotografie: Alfalima fotografie / Fenna Duin Huizen fotografie